Vores træningstid for pistol er søndage 9-12 & mandage i sommerperioden 16-18.

Vores træningstid for riffel er fredage 12.30-14.30, hvor man mødes i krudthuset nr. 5A lidt før kl. 12.30.

 

Vejledning for PI-skytter, når der IKKE er fast PI vagt i tidsrummet

 

1. I receptionen hos vagten meddeler man, at man er fra Politiets skytteforening. Vagten skal se enten medlemsbevis og billede legitimation eller SKV legitimation.

2. Ude på den lange gang ud for Blok E i skab nr. 30 er der en kode hængelås. Drej hjulene så koden står ud for linjen på hængelåsen. Låsen kan nu åbnes. Man tager det man skal bruge og så skal skabet aflåses igen ved at trykke hængelåsen sammen og dreje tallene så koden ikke længere kan ses på drejehjulene.

3. I skabet kan der gratis tages skiver, plastre og i mappen anfører man sit navn, dato og antal skud. Materiel retur til skabet efter endt skydning. Evt. mangler meddeles til Kim. Høreværn/ briller SKAL man selv købe og medbringe.

4. Den som er anført i receptionen er ”skydeleder”/ ansvarlig på dagen. Dvs. kommer der flere skytter mens man skyder, så skal man sikre sig at de er fra PI og at de kender de civile skyderegler for banen.

5. Når skydningen er slut meldes fra i receptionen/ kiosken og det samlede antal skud for hele banen oplyses.

Ved tvivl spørg i vagten. Eller skriv til kim@piskydning.dk så svare han hurtigst muligt.

 

NB: Pi skytter benytter banerne gratis i vores træningstid søndage 9-12 & mandage i sommerperioden 16-18. Hvis der er mere end 10 skytter på en træningsdag så kan klippekortet i mappen bruges. MEN det er kun på træningsdage. Udenfor træningsdagene/ træningstidsrummene koster en bane 50 kr. i timen. Foreningsvåben kan lånes når der er fast vagt på. Se PI-vagtlisten på hjemmesiden.

 

Riffelskydningerne foregår med cal. 22 på 50 m. og grovriffel ammunition på 200/ 300 m. med mulighed for både stående, knælende og liggende skydninger. 

NB. Jfr. våbenloven (med tilhørende Bkg. og cirkulærer) må vagten på Kalvebod (og andre forhandlere) IKKE sælge ammunition til kollegerne på skiltet, men kun til folk med egne våbenpåtegninger eller våbentilladelser og skiltet sidestilles ikke hermed. Jfr. Rplt. må vagtens ammunition ikke anvendes i tjenestepistolerne, da der her kun må anvendes ammunition udleveret af Rplt. og som kan købes af PI-vagten.

PI-Skytteafdeling har indkøbt godkendt ammunition hos Rplt. via DPIF og det sælger vi til skytteafdelingens medlemmer til brug i tjenestepistolerne.